Skolfakta

Antal: 24

• Skolrådet

Årskurs F-6

Torsdag den 6 december 2018 är det återigen dags för Enhetsråd och Skolråd.

Klockan 18.00-19.00 Enhetsråd på enheterna
    Klockan 19.00-20.00 Skolråd på expeditionen

Varmt välkomna!

• Skolplattformen

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för Stockholms stads skolor och förskolor.

• Studie- och yrkesvägledning

Jag heter Malin Plantin Wantell och arbetar som studie- och yrkesvägledare (SYV) på Årstaskolan och jag finns på skolan måndag - torsdag.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Rektor om skolan

Årstaskolan har en uttalad grundmålsättning: Att alla barn / elever ska känna sig trygga, trivas och utmanas på sin nivå för att nå bästa möjliga studieresultat.

• Modersmål

En elev som har en vårdnadshavare med ett annat modersmål en svenska ska erbjudas modersmålsundervisning i detta språk om

• Kameror på skolan

Som ett led i vårt förebyggande trygghetsarbete har vi från höstterminen 2016 kameror uppsatta på Årstaskolan. Tanken med kamerorna är att de ska vara en hjälp att dels förebygga men även utreda brott.

• Blanketter

Anmälan till modersmålsundervisning

• Bli elev hos oss

Vad kul att du är intresserad av att börja på Årstaskolan. Vi har samtliga grundskolans årskurs F-9. Lär gärna känna skolan bättre här på webbplatsen och via våra olika bloggar och sajter.

• Om webbplatsen

Om du har frågor eller önskemål rörande sajten kan du kontakta webbansvarig på Årstaskolan.

• Kontakt under sommaren

Om du behöver få tag i skolledare eller vaktmästare på Årstaskolan under sommarledigheten gäller följande:

• Hur hittar jag Årstaskolan

Våra besöksadresser: