Skolfakta

Rätten till modersmålsundervisning regleras i Skollagen 10 kap 7 §

• Skolrådet

Datum för läsårets Enhetsråd och Skolråd

Datum och tider för läsåret 2020 / 2021 kommer senare.

Årskurs F-6

Enhetsråd och Skolråd

Klockan 18.00 Enhetsråd på enheterna
    Klockan 19.00 Skolråd på expeditionen

• Skolplattformen

Skolplattformen är en gemensam digital plattform för Stockholms stads skolor och förskolor. I skolplattformen planerar och delar pedagoger, elever och vårdnadshavare och får överblick över det som händer i skolan. Skolplattformen ersätter från höstterminen 2018 Skolwebben. Skolplattformen kommer att utvecklas kontinuerligt och mer funktionalitet tillkommer efterhand.

Vad innehåller skolplattformen?

• Skolplattformen innehåller information och dokumentation om ditt barns skolgång, exempelvis betyg, omdömen, nationella prov-resultat, åtgärdprogram och utvecklingssamtal.
  • Jobba hos oss

Vi gläds över att du vill jobba hos oss. Alla aktuella jobbannonser hittar du på Lediga Jobb i Stockholms stad genom att klicka på länken här under.

• Studie- och yrkesvägledning

Jag heter Malin Plantin Wantell och arbetar som studie- och yrkesvägledare (SYV) på Årstaskolan och jag finns på skolan måndag - torsdag.

• Tack för dina synpunkter

Tack för dina synpunkter. Det har blivit ett ärende hos oss och ska användas för att utveckla verksamheten.

Vi återkommer med svar om åtgärder inom kort.

Vänligen, rektor

• Rektor om skolan

Årstaskolan har en uttalad grundmålsättning: Att alla barn / elever ska känna sig trygga, trivas och utmanas på sin nivå för att nå bästa möjliga studieresultat.

• Kameror på skolan

Som ett led i vårt förebyggande trygghetsarbete har vi från höstterminen 2016 kameror uppsatta på Årstaskolan. Tanken med kamerorna är att de ska vara en hjälp att dels förebygga men även utreda brott.

• Blanketter

Här hittar du länkar till de vanligast förekommande blanketterna.

Anmälan till modersmålsundervisning

• Bli elev hos oss

Vad kul att du är intresserad av att börja på Årstaskolan. Vi har samtliga grundskolans årskurs F-9. Lär gärna känna skolan bättre här på webbplatsen och via våra olika bloggar och sajter.

Vi hoppas kunna motsvara dina höga förväntningar och erbjuda dig en plats hos oss. Du är alltid välkommen att kontakta oss om du vill veta mer om Årstaskolan.

• Om webbplatsen

Om du har frågor eller önskemål rörande sajten kan du kontakta webbansvarig på Årstaskolan.

• Hur hittar jag Årstaskolan

Våra besöksadresser: