Skolmåltid

För oss i köket är det jätteviktigt att du tycker att restaurangens mat är god och att du på lunchrasten får en trevlig och avkopplande stund från skolarbetet. För oss är det också viktigt att du får i dig den energi som du behöver för att orka med dagen och är du allergisk mot något eller har andra matbehov så anstränger vi oss för att även du ska bli nöjd.

Kökspersonalen är duktig på sitt jobb och trivs med sitt arbete och de tycker framförallt att det är roligt att arbeta med barn. Lärarna på skolan äter lunch med dig och dina klasskamrater varje dag och om din pappa eller mamma eller någon annan släkting hälsar på någon dag så lovar vi att bjuda dem på lunch också.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att du tycker om maten och att den innehåller allt som din kropp behöver, så lagar vi nästan all mat från grunden. Restaurangen serverar frukost, lunch och mellanmål varje dag vid regelbundna tider. Har du några recepttips eller andra förslag, tveka inte att höra av dig till oss, personalen i köket.

Önskemål om specialkost

Har ditt barn särskilda behov när det gäller skolmåltiden? Ett önskemål om specialkost måste styrkas med ett intyg från läkare eller psykolog. Det gäller om ditt barn går i en av Stockholms stads kommunala skolor. För att ansöka om specialkost använder du en gemensam blankett för Stockholms stads kommunala skolor.

Länk
​ Blankett och anvisningar om specialkost vid allergi

> Här kan du se och skriva ut menyn

Vi rekommenderar även appen och du kan läsa mer om den här > Skolmaten