Restaurang Chilli

För oss i köket är det jätteviktigt att du tycker att restaurangens mat är god och att du på lunchrasten får en trevlig och avkopplande stund från skolarbetet. För oss är det också viktigt att du får i dig den energi som du behöver för att orka med dagen och är du allergisk mot något eller har andra matbehov så anstränger vi oss för att även du ska bli nöjd.

Kökspersonalen är duktig på sitt jobb och trivs med sitt arbete och de tycker framförallt att det är roligt att arbeta med barn. Lärarna på skolan äter lunch med dig och dina klasskamrater varje dag och om din pappa eller mamma eller någon annan släkting hälsar på någon dag så lovar vi att bjuda dem på lunch också.

Eftersom vi tycker att det är viktigt att du tycker om maten och att den innehåller allt som din kropp behöver, så lagar vi nästan all mat från grunden. I samband med renoveringen beställde vi en större salladsdisk, nu har vi en rejäl stor salladsbuffé. Restaurangen serverar såväl frukost, lunch som mellanmål varje dag vid regelbundna tider. Har du några recepttips eller andra förslag, tveka inte att ta tag i mig eller någon annan från personalen i köket.

Daniel Delsol/Kökschef
daniel.delsol@stockholm.se
Telefon: 08-508 46 208

 

Här kan du se och skriva ut menyn

Vi rekommenderar även appen, läs mer om den här: Skolmaten

Dokument

 

Dela:
Kategorier: