Tegelbo har vernissage till förmån för musikhjälpen

Onsdagen den 16 november hade Tegelbo föräldrafrukost och vernissage. Vi bjöd på frukost och konst i en härlig blandning. Det fanns insamlingsbössor där de som ville la en slant som gick till Musikhjälpen, som i år har temat ”Barn i krig har rätt att gå i skolan”.

Vi kände att en sådan tillställning också gick att förankra i vår läroplans värdegrund och uppdrag:

”En viktig uppgift för skolan är att ge överblick och sammanhang. Skolan ska stimulera elevernas kreativitet, nyfikenhet och självförtroende samt vilja till att pröva egna idéer och lösa problem. Eleverna ska få möjlighet att ta initiativ och ansvar samt utveckla sin förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra. Skolan ska därigenom bidra till att eleverna utvecklar ett förhållningssätt som främjar entreprenörskap.” (Lgr11)

Vår enhet lyckades samla in hela 3560 kr i kontanter och på vår digitala insamlingsbössa finns det ytterligare 1100 kr.

Vi vill tacka alla som medverkade till att skapa en sådan lyckad tillställningen.

Boris Mardones Guerrero/lärare