Årstafestivalen - Bilder

Amalie från åk7 gjorde ett fantastiskt arbete och dokumenterade hela Årstafestivalen. I bildspelet ovan så kan ni se några av hennes bilder från festivaldagen. Ifall ni är intresserade av att se alla bilder från festivalen och även andra bilder som denna talangfulla fotograf har tagit så kan ni söka på: Amaliefoto så hittar ni hennes hemsida.

19 maj - Årstafestivalen

I slutet av vårterminen anordnar alltid Årstaskolan Årstafestivalen, och då har vi nästan alltid tur med vädret. I år var det tionde året i rad som festivalen hölls och vi har bara behövt flytta festivalen inomhus vid två tillfällen på grund av regn. En gång hade vi scenen i matsalen och en gång i stora trapphuset.
De första åren var det en ren musikfestival men festivalen utvecklades och fler aktiviteter tillkom. Nu fyller vi hela skolgården med rolig och en del lärorika aktiviteter. Man kan ta en fika eller äta en korv samtidigt som man njuter av våra duktiga elevers framträdanden.
Våra elever är så musikaliska och talangfulla att de år efter år lyckas fylla tre timmar med underhållning utan paus. De bjuder på allt från rock/pop-band till dans och trollkonster.
Vi ser redan fram emot nästa festival!