Utbildningsministern på besök

Under eftermiddagen idag var Gustav Fridolin på besök för att presentera vårbudgeten för en del av skolans elever. Eftersom han jobbar med utbildning så tyckte han att det vore roligt att presentera budgeten för dem det faktiskt berör, alltså eleverna. Han passade också på att förklara hur ett budgetarbete går till. Lilla Aktuellt var här och dokumenterade. Några ur årskurs 6 fick möjlighet att ställa frågor, både inför tv-kameran och på scenen i matsalen, sen kunde publiken ställa sina frågor. Och vilka frågor sen! Våra elever visade stor nyfikenhet och engagemang för sin egen skola. Frågorna rörde allt från skoluniform till hur Gustav tar sig till jobbet. Frågorna var så många att tiden tog slut, vi har väldigt intresserade och engagerade elever med många tankar.

Josef Sahlin