#FETT-facklan går vidare!

Vi kan med glädje meddela att skolutvecklingseventet #FETT lever vidare och nästa gång arrangeras av Vittra Telefonplan.

#FETT13 arrangerades i mars 2013 av Årstaskolan som ett komplement till de stora mässorna BETT och SETT. Syftet med eventet var att på ett ärligt och verklighetsnära sätt dela det som sker på Årstaskolan med skolmänniskor i Sverige. Vi upplever att det i dagens medieklimat finns ett stort behov av att lyfta fram de positiva sidorna av skolan och stärka den gemensamma självbilden bland professionella pedagoger. Varje skola i Sverige är begåvad med enorm kompetens kring hur vi utvecklar och stärker elever, något som är värt att visa upp och berätta om. Vår förhoppning var därför att någon ville ta vid där vi slutade för att fortsätta sprida goda exempel på skolutveckling, från skola till skola, från lärare till lärare. Vi är nu väldigt glada att kunna annonsera Vittra Telefonplan som nästa års #FETT-arrangör och vi hoppas att vi får plats i publiken.

Årstaskolans #FETT13-crew

 

För oss på Vittra Telefonplan är det en ära att få ta över #FETT-facklan från Årstaskolan. FETT är definitivt det mest spännande skolutvecklingsinitiativet de senaste åren. Ett event präglat av en skolas kompetens, lust och motivation till världens viktigaste jobb. Skolutveckling drivs och genomförs av pedagoger, detta är ett föredömligt sätt att sprida kärleken till pedagogik kollegor emellan. Vi tar ödmjukt över parollen "Sharing is caring" och hoppas kunna bjuda på inspiration, glädje och utvecklande möten. För varenda unges skull! Nu startar planeringen och det kan nog bli så att Årstaskolan kan förbereda sig på ett hedersuppdrag under en vårkväll 2014.

Vittra Telefonplans #FETT14-crew

Dela:
Kategorier: