Profiler på skolan

Årstaskolan erbjuder alla elever från åk6 till 8 ett profilval där eleverna får möjligheten att fördjupa sig i ett ämne som de är intresserade av. Eleverna kan förkovra sig inom kreativitet, språk eller idrott, med hjälp av duktiga pedagoger som delar med sig av sina kunskaper inom sitt specialområde. Under åren har vi kunnat avnjuta många bra elevprojekt och de flesta av våra elever har fått kunskaper och upplevelser som de kanske annars inte skulle fått möjlighet att ta del av under den ordinarie undervisningen. Till hösten kommer vi att utöka vårt profilutbud. Kika in här igen i augusti för att se vilka nya spännande profiler vi kommer att erbjuda, det kommer att finnas något som passar alla.