Årstaskolan Årstaviken

Snart kommer vi att flytta in i vår nya skoldel, Årstaskolan Årstaviken!
Här kommer alltså Årstaskolans elever i 7-9 att gå, med start höstterminen 2017.

Några fakta om Årstaskolan Årstaviken:
• När terminen börjar är vi ca 230 elever i åk 7-9, fördelade på tre klasser/årskurs.
• Ny biträdande rektor för åk 7-9 är Pontus Harryson
pontus.harryson@stockholm.se  08-508 46294
• Årstaviken har en egen matsal med ett mottagningskök, maten tillagas även fortsättningsvis på Årstaskolan Årsta torg.
• Idrotten (när vi är inomhus) har vi i Enskedehallen.
• Hem- och konsumentkunskap är det enda ämnet som eleverna i åk 7-9 kommer att ha på Årstaskolan Årsta torg.
• Alla elever som går i Årstaskolan 7-9 får läsåret 17/18 ett skolkort för SL. Det delas ut av mentor.
• En promenad i normalt tempo mellan Årstaskolan Årsta torg och Årstaskolan Årstaviken tar 15 minuter.

Skolstarten för åk 7-9 äger i år rum måndag 21/8, tider finns på hemsidan. Vi startar på skolgården på Årstaskolan Årsta torg.
Vi har fått besked om att skolhuset inte är fullt färdigställt för att ha undervisning i och har därför gjort en planering för den första skolveckan där vi inte är i de nya lokalerna. Planen för den första veckan får du via mentor/arbetsenhet.

Vi ser fram emot ett nytt läsår i nya lokaler!

Vänliga Hälsningar,
Kalle Enström/Rektor