Rastvärdar v10

Här kommer veckans rapport från våra unga rastvärdar. Den här veckan är det elever från 6A som varit rastvärdar. Det har varit en vecka med både snö och slask vilket har lett till en hel del lek och byggande i snön.
Våra unga rastvärdar berättar att de har hjälpt några yngre elever att lösa konflikter. De har organiserat lekar såsom under hökens vingar, häxkull, burken, bluff och femton. De har även försökt hjälpa elever som de sett gått omkring ensamma att hitta kompisar att leka med. De har också observerat att konstgräsbacken vid Sörgården är ett populärt ställe att brottas på och därav finns det risk för konflikter och att någon gör sig illa, med andra ord ett viktigt ställe att hålla koll på.

Vi säger Tusen Tack till eleverna i åk 6 för denna vecka!

Trevlig helg!
Trygghetsgruppen genom Nina Park