Ny skolkurator

Hej!

Jag heter Emma Darin och jobbar som vikarierande skolkurator denna termin, VT 2017 när Olof och Martin är på föräldraledighet.

Skolkuratorer är del av skolans elevhälsa. Kuratorn är där för att värna om elevernas perspektiv och ha eleven i fokus. Jag arbetar framförallt med samtalsstöd, samverkan och förebyggande arbete.
Ni elever är välkomna om ni har behov av att prata, vill bolla frågor och funderingar med någon eller få råd och stöd. Ibland kan det vara så att man inte vet vad man vill prata om och då kan vi tillsammans utforska vad det kan handla om.

Jag sitter vid skolsköterskorna och skolpsykologen på plan 2.
Ni är välkomna närsomhelst under skoltid. Om jag inte har möjlighet att prata just då bokar vi in en tid.

DROP-IN tider för elever kommer att vara måndagar och torsdagar mellan 10-11 fr.om. 13 februari.

Emma Darin/skolkurator